Velg de riktige lampene for barnerommet

21 juli 2021
Maria Laugesen

Barnerommet krever mye lys til lek og moro, og derfor er det ofte behov for flere lamper. Så hvorfor ikke velge lamper til barnerommet som er med til å skape den innredningen som du drømmer om. Lamper og lys kan nemlig i høy grad bidra til innredningen på flere forskjellige måter.

Skap flere rom i rommet med belysning

Lys gir deg muligheten til å dele opp rommet i forskjellige områder. Et eksempel kan være nattlamper: her skaper du et rom om sengen, som kan stå alene når resten av lyset i rommet er av. Det kan også være bordlamper på skrivebordet, som skaper et rom med plass til kreativitet, tegning eller kanskje lekser.

På den måten kan lyset hjelpe deg til å skape flere rom i barnerommet. Dette gir barna følelsen av rommet både kan være til lek, til konsentrasjon og til ro. Dette betyr også at lyset er med til å skape innredningen og bidrar til hvordan man oppfatter rommets størrelse, form og funksjon.

Gjør lampene til en del av innredningen

Men det er ikke kun når lampene er på de blir en del av innredningen. Selve lampen er nemlig også en del av rommet, uansett om den er av eller på. Til barnerommet må lampene være praktiske og gjerne slitesterke, men det gjør heller ikke noe at de bidrar til en morsom, kreativ og koselig atmosfære.

Derfor kan bordlamper i runde former og med fine farger være et opplagt valg. Du kan tilmed få søte barnelamper formet som kaniner, raketter eller noe helt annet. Disse kan med fordel kombineres med store taklamper som gir masse lys over hele rommet.

Du kan finne dine nye lamper til barnerommet hos Lampemesteren som tilbyr et imponerende utvalg av både taklamper, gulvlamper, bordlamper og mye annet som passer for barnerom av alle størrelser.

Flere nyheter