Triksene som oppgraderer hjemmet

29 september 2021
Johanne Larsen

Det er mange småting som kan avgjøre hvordan boligen din fremstår. Her skal vi se litt nærmere på noen smarte triks, så du enkelt kan finne frem til akkurat det du skal gjøre for å oppgradere boligen din. 

Fokus på tekstur og farger 

Noe av det man med fordel kan fokusere på, er tekstur og farger. Det er noe som ikke trenger å være så dyrt, men som kan gjøre en stor forskjell på hvordan boligen fremstår som helhet. Hvis man for eksempel er lei av å bare ha hvite og minimalistiske flater, kan man med fordel male med varme farger, som gjør rommet mer innbydende. Da kan man fort endre uttrykket på rommet totalt, og dermed får man en helt annen opplevelse, enn man hadde før. Det kan for eksempel bare være ved å male en vegg, i stedet for alle.

Det er også mulig å endre uttrykk ved å bytte ut tekstiler som puter og gardiner, og kanskje til og med pledd. 

Trapper kan være en god løsning

Hvis du har mulighet for det, kan det å bygge trapp mellom etasjer være en utrolig flott løsning. Kanskje har dere allerede en trapp som ikke ser helt ut som du hadd forestilt deg? Hvordan trappene ser ut er nemlig avgjørende for hvordan boligen blir oppfattet. Det er mange måter å bygge trapper på, men det er viktig at man finner trapper som passer til boligen, og som passer til den stilen man vil ha. 

Hvis man vil se et stort utvalg trapper, kan man se på stigefabrikken.no, så kan man danne seg et overblikk og finne en trapp som passer perfekt til boligen. Det kan være akkurat det som skal til for å friske opp boligen din, og det kan også være akkurat det lille touchet som gjør at boligkjøpere faller for boligen din, hvis den er til salgs. 

Flere nyheter