Trenger du stillaser til et større byggeprosjekt?

11 september 2020
admin

Trenger du stillaser til et større byggeprosjekt?

Stillaser kommer i alle former og varianter. Og enten du er byggeleder eller privatperson kan det føles litt overveldende å finne ut av hva du helt konkret har behov for i forhold til prosjektet ditt. Da jeg skulle bytte tak på huset var det vi og ikke håndverkerne selv, som skulle bestille stillas og da lærte jeg fort at jeg ikke visste noe som helst om akkurat det jeg hadde behov for å vite alt om.

Det å velge stillas var noe jeg trodde bare var å trykke på en knapp, men bestillingen var mye mer enn bare den knappen, som jeg selvfølgelig endte med å trykke på til slutt i bestillingen. 

Bestill komplette stillaspakker

Stillaser kan bestilles på mange måter og kan tilpasses nesten helt til det du har behov for. I stillaspakker får du de stillasene du trenger komplett med det utstyret som du trenger, uten at du skal behøve å bestille forskjellige deler og ting. Det er kanskje mange som bestiller stillaser som har noe selv fra før og bare skal supplere, men stillaspakker kan brukes uansett om du har noe fra før eller om du ikke har noe.

Sikkerhet først

Sikkerhet er en av de tingene som er aller viktigst når man skal jobbe på stillaser og hos Strand Stillas AS opplevde jeg at det var er utrolig stort fokus på dette. Sikkerhet ble liksom sett på som en selvfølge og selv om det på mange måter er ekstra utstyr som skal installeres sammen med den typen stillaser man velger, er det liksom bare med. Det ser jeg på som utrolig bra service og noe jeg setter utrolig høyt som kunde. 

Det at de som jobber der føler seg helt trygge er kanskje like viktig som at stillaser rekker opp dit det skal sånn at de får gjort den jobben de skal.

Flere nyheter