Skjønnhetstrendene som er viktige nå

05 desember 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er vel sånn i dag at mange skjønnhetstrender blir spredd på sosiale medier, men nettopp derfor er det vanskelig å vite hva som passer for en, og hva som er riktig å velge. Her skal vi se litt på en av de viktigste trendene, som handler om å skape en god rutine – som passer for nettopp deg og fine behov. 

En god rutine

En god rutine er kanskje den aller største trenden når det kommer til skjønnhet akkurat nå. Det er mange ting som kan definere en god rutine, men en god rutine er først og fremst noe som passer perfekt for deg og dine behov. En god rutine er en naturlig del av hvredagen, og den er ikke for vanskelig eller slitsom å følge.

Derfor kan det være lurt å inkludere ting som hårfjerning, hvis man vil det, som faste ukentlige eller månedlige avtaler. Dermed har man en rutine som går helt av selg selv, og ikke bare innebærer det man gjør på badet hjemme. 

Hårfjerning

Hvordan ser en god skjønnhetsrutine ut 

En rutine kan for eksempel begynne allerede i dusjen, med å smøre seg inn med en god dusjskrubb eller såpe, og sørge for å massere inn en god rens i ansiktet og få i gang blodsirkulasjonen. Det kan være en god ide ikke å tørke seg med en gang man kommer ut av dusjen, men heller smøre inn bodylotion og produkter i ansiktet, mens huden fremdeles er fuktig, og dermed mer mottakelig for produktene du har i rutinen din.

Man kan bruke en gul sha sten eller en jaderulle for å massere huden i ansiktet ytterlige, og dermed drenere lymfeknuter og få i gang sirkulasjonen. Man kan godt få inspirasjon til gode produkter på sosiale medier, men det kan være en god ide å sjekke med en hudpleier at man får produkter som passer til ens hudtype og behov. 

Flere nyheter