Skal du sende pakke til utlandet?

14 september 2020
admin

Skal du sende pakke til utlandet?

Å sende pakker til utlandet akkurat nå er ikke like lett og trygt som det pleier å være og mange steder er det også dyrere enn det pleier på grunn av at Covid-19 har påvirket posten og leveringstider mye. Det å skulle sende pakke til utlandet når alt føles så usikkert er derfor litt mer utfordrende.

Man må sende i ekstra god tid og være mer oppmerksom på sporing, i tilfelle pakken din strander et sted. Jeg fant ut at å sende pakker gjennom billigpakke.no var veldig fint og det var også den billigste og beste løsningen jeg kunne finne på markedet. Det funker veldig fint på tross av covid-19 synes jeg.

Lavere priser og like god service

En ting jeg liker veldig godt ved dem er også prisene, særlig som liten virksomhet. For private og små virksomheter får den samme prisen som mange virksomheter med erhvervsavtaler får hos andre firmaer og det betyr virkelig noe for meg og den lille virksomheten min.

Virksomheten min er ikke omfattende nok til at den kan kvalifisere seg til en erverbvsavtale de fleste steder, og det har klart vært en problem helt siden jeg startet. Men det som er så fint med å bruke dette firmaet når jeg skal sende pakke til utlandet er at jeg får den samme prisen likevel. 

Sender med det store firmaene

Trygghet er å sinnsykt viktig når man skal sende pakke til utaldlndet og forsikringen dekker ikke på samme måte som når du sender pakke innenfor Norden. Jeg har en liten virksomhet som sender pakker til kunder i USA og det er veldig godt å vite at sikkerheten er på topp og at jeg kan sende et sporingsnummer til kundene mine sånn at de kan følge pakken selv, og jeg kan holde øye med om alt går etter planen og eventuelt ta kontakt med dem hvis noe skjer på veien. 

Det gir større sikkerhet under transporten og det er lettere å finne ut av hva som har skjedd hvis noe går galt. Å sende gjennom store firmaer gir ekstra sikkerhet, og hvis du vil sende pakke til utlandet og er det å bruke Billigpakke.no veldig smart. De bruker nemlig de store firmaene som UPS, DHL, TNT, FedEx og Bring når de sender til USA.

Flere nyheter