Skal du innrede en fabrikk for første gang

09 desember 2020
admin

Skal du innrede en fabrikk for første gang er det mage ting du skal tenke på, men det som kanskje er den aller første er produksjonsutstyr.

Det er nemlig en av de tingene som virkelig danner rammen rundt produksjonen din. Både lokalene dine og utstyret ditt er de bærende elementene i produksjonen. Det er de tingene som gjør deg klar til å gå videre. Klar til å ta imot råvarer. Klar til å bakke kunder. Klar til å ansette folk til å jobbe for deg.

Det er der du skal starte. Når man har etablert rammen er det masse andre ting man skal tenke på, men nå er det rammen vi skal snakke om. Og i Norge er vi så heldige at vi har masse lokal produksjon av utstyr fra leverandører som for eksempel https://volf.no/ og det gjør at vi har mulighet til å gjøre produksjonen mye mer personlig og tilpasset enn man kanskje hadde kunnet ellers.

Når man skal innrede en hel produksjon kan det være smart å få noen på befaring som kan rådgi om hvordan man skal bygge det opp, hvordan det skal innredes, og hvilke maskiner og hvilke ansatte det er man har behov for til hvilke funksjoner.

Be om veiledning og end opp med den beste løsningen

Det kan godt hende at du har godt styr på produksjonen din, ideen din og det du ønsker å oppnå, men når det kommer til selve utstyret er det skikkelig smart å be noen som er gode og erfarne fagfolk på området om å komme med input i forhold til hva som vil være den beste løsningen.

Det kan for eksempel være i forhold til hvilken sammensetning av utstyr som er den mest optimale til den produksjonen man skal ha opp å stå, og som vil gi det beste resultatet i flow.

Flere nyheter