Skal du feire jul på hytta i år?

25 november 2020
admin

Skal du feire jul på hytta i år?

Jeg tror at det er mange som har lyst til å gjøre noe ekstra fint i jula i år. Dette året har ikke vært det beste for noen av oss tror jeg og behovet for å kose seg litt ekstra i høytidene har absolutt meldt sin ankomst i år. Noe vi nordmenn elsker er å dra på hytta og når vi skal på hytta er det viktig å være kledd for det.

Jeg har en dansk kjæreste og det er ikke akkurat det å kle seg for vinter som er det han er best til. Derfor har jeg akkurat kjøpt en Zip-gensere til herre i julegave til han, som han skal pakke opp den andre kvelden vi er på hytta. Jeg kjøpte den på Kleins og den har ligget pakket inn og ventet på han i en uke allerede selv om det er lenge til jul enda. 

Invester i varme lag

Vinteren er en tid som trenger lag når man skal kle på seg. Det å ha for eksempel en Zip-gensere til herre under en vinterjakke kan være veldig fint. Ikke bare varmer det ekstra godt i halsen, men det gir mulighet til å variere hvor varmt man har det eller ønsker å ha det. Det å kunne dra ned glidelåsen på jakke, men fortsatt ha det varmt inni kan være fint når man skal fort inn å kjøpe en varm kakao i bakken.

Praktisk og varmt

Lag er veien å gå og Zip-gensere til herre er perfekt for både lune vinterdager i solveggen eller så man kan ta av seg vinterjakke i bilen, men fortsatt være god og varm fordi man har på seg den. Denne muligheten til variasjon er det som får oss gjennom vinteren på en god måte og hvem ønsker seg vel ikke det i denne kulda?

Flere nyheter