Send pakker billig

15 april 2020
Johanne Hansen
Send pakker billig

I dag sender vi flere pakker enn noensinne, men det er ikke noen vits i å sende ting dyrere enn nødvendig. Det finnes heldigvis løsninger for deg som gjerne vil sende noe uten å tømme lommeboken helt. Det kan du lese mere om her! 

Alternativ post

Det er nemlig ikke sånn at det bare er posten som leverer pakker. Det finnes mange alternative tjenester som ofte kan være mye raskere, bedre og kvalitetssikrede enn å sende gjennom vanlig post. Hvis du har en pakke som skal frem, det kan jo for eksempel være en bursdagsgave til en du er glad i, en bryllupsgave til noen som bor i utlandet, eller en kosepakke for studenten som studerer i USA eller i utlandet et sted, så vil du at pakken skal komme fort og trygt frem. Når man sender kosepakker, eller såkalte care packages, så blir dette spesielt viktig, siden de ofte inneholder matvarer som gjerne skal fort frem før de blir dårlige. Det samme gjelder med gaver. Bryllups- og bursdagsgaver er jo ofte ikke helt billige, og derfor ville det være katastrofe hvis noen av disse ble borte i posten. Da skal man bruke en trygg og rask pakkeservice, men er ikke det veldig dyrt?

Ikke så dyrt som du kanskje tror

Det er nemlig ikke så dyrt som du kanskje tror å sende pakker med en annen pakkeservice enn posten. Det kan til og med være billig! Hvis du sender en pakke med ups norge for eksempel, trenger ikke det å være dyrere enn posten. Fordelen er at det er mye tryggere og raskere og du kan være sikker på at pakken kommer frem som avtalt. Dette er en stor fordel for deg som gjerne vil sende fine, dyre ting uten å være redd for at det kommer til å skje noe med dem underveis. Når du sender med ups, for eksempel, kommer pakken trygt frem. 

Flere nyheter