Sånn velger du riktig dør og vindu

02 januar 2022
Johanne Larsen

editorial

Det å skifte dør og vindu kan være svært effektivt når man skal fornye boligen litt og gjøre noen oppgraderinger. Her skal vi se litt nærmere på hva du skal velge, og hvordan du skal tenke når du skal kjøpe nye vinduer og dører til hjemmet. 

Hva skal jeg velge? 

image

Den største utfordringen er hva man skal velge, for det gjør unektelig stor forskjell hva man ender opp med. Du tenker kanskje ikke over det til hverdag, men dører og vinduer er noe av det som er helt avgjørende for hvordan boligen din fremstår. Det er for eksempel viktig at man velger dører og vinduer som er i stil med den overordnede stilen i boligen, så man får dører og vinduer som passer sømløst inn. Det kan dog også være noe man velger som kontrast til den stilen man har ellers. Man kan for eksempel velge moderne dører med et minimalistisk preg i et klassisk hjem – det kan gi en spennende kontrast. 

Man kan på samme måte bruke dører og vinduer til å understreke den stilen man gjerne vil ha. Mange tror at dette ikke kan skiftes ut, men det er fullt mulig å skifte ut dører og vinduer så de passer perfekt til din visjon. Finn akkurat det du er på jakt etter på nettet, i stedet for i en fysisk butikk. 

Hvor finner jeg dør og vindu? 

Det er mange steder man kan finne nye dører og vinduer til boligen hvis man skal skifte ut. På sider som https://skanva.no/ finner man et stort utvalg, så man enkelt kan finne akkurat det man er på jakt etter. Det er lurt å ha mye å velge i, så man slipper å nøye seg med andrevalget. Hvis man er perfeksjonist, er det deilig å kunne velge akkurat det man leter etter. 

Flere nyheter