Produksjon og transport av betong

08 oktober 2019
Maria Laugesen
Produksjon og transport av betong

Betong er et virkelig brukbart materiale som anvendes over hele verden til mange forskjellige formål. Spesielt har betong blitt populært å bruke innen byggeri gjennom mange år, fordi det har en rekke egenskaper som gjør at det egner seg utrolig godt til formålet. Det er blant annet slik at det er et meget sterkt og robust materiale, noe som betyr at det kan klare mye belastning og derfor er perfekt å bruke som fundament i boliger, til broer og lignende. Samtidig er det fleksibelt og kan formes til nesten presis den formen du ønsker det, og du kan støpe betong i alle mulige former og typer. 

Står du selv med et byggeprosjekt – enten som privat, bedrift, institusjon eller lignende – da har du sikkert behov for betong underveis i forløpet. Her kan Ulstein Betong hjelpe deg godt på vei. De tilbyr nemlig en rekke produkter og tjenester innen betong, som eksempelvis produksjon og transport av ferdigbetong, utbygging, marin betong og mye mer. I tillegg tilbyr de andre relaterte tjenester ved å fungere som entreprenør, knuseverk samt tilby kraning og transport. På den måten kan de hjelpe deg på flere forskjellige områder, og gi deg en komplett løsning.

Hvis du trenger betong i Volda av en eller annen type, da er det opplagt for deg å ta kontakt til Ulstein Betong. De ligger nemlig rett i nærheten, og de står klar for å hjelpe deg. Deres produksjon skjer på deres betongstasjon i Haddal, og herfra kan de sørge for å transportere din betong frem til ditt prosjekt. Du kan alltid ta en uforpliktende snakk med dem for å høre mer, eller du kan besøke deres nettside for å lese mye mer om alle deres forskjellige produkter og tjenester innen betong. De sørger for å finne en skreddersydd løsning til deg og dine behov.

Flere nyheter