Oppgrader soverommet med en god seng

02 mars 2022
Johanne Larsen

editorial

Synes du det er vanskelig å finne riktig seng? Det er mange muligheter på markedet, men den helt riktige sengen kan være det som gjør soverommet til akkurat det du drømmer om. Det skal vi se litt nærmere på her. 

Velg riktig seng

Det er ingen tvil om at sengen er midtpunktet på soverommet, og hvis du er på jakt etter å skape hotellromfølelsen på soveværelset, så er en god og flott seng alfa og omega. Men hvilke senger er det egentlig som bidrar til å skape det luksuspreget du er på jakt etter? Det mest populære i denne sjangeren er det man kaller kontinentalseng, men en seriøst utfordrer er en regulerbar seng 90×200.

Med en regulerbar seng kan man enkelt justere liggestillingen, og også justere sengen når man skal lese en god bok. Dette er den perfekte sengen for deg som er gravid, for deg som snorker (eller har en partner som snorker…), når man er forkjølet eller bare vil skreddersy sengen etter behov, man kan nemlig finjustere liggestillingen i sengen og finne den mest komfortable stillingen. Du kan velge fasthet som passer til dine behov på madrassen, og sengen finnes i en rekke ulike størrelser. En regulerbar seng er helt klart en sengetype som gir luksusfølelsen på soverommet. 

seng

Skap harmoni på soverommet 

Det handler nemlig om å skape harmoni på soverommet, og det gjør man med sammenheng. Når du har funnet sengen, kan du koordinere andre detaljer rundt den. Fokuser på en lekker dyne i høy kvalitet, gode puter og flott sengetøy som skaper en sammenheng i rommet – kanskje i samsvar med andre tekstiler som gardiner eller pynteputer. Sørg for å gjøre det til et fast daglig rituale å re opp senge hver morgen, så det alltid ser ryddig og innbydende ut på soverommet. Det er med på å skape harmoni. 

Flere nyheter