Har dere bestemt dere for å investere i Asfalt Gårdsplass?

14 desember 2020
admin
image

Har dere bestemt dere for å investere i Asfalt Gårdsplass?

Å legge Asfalt Gårdsplass er absolutt en investering. Men når det er sagt er det absolutt verdt det. I et land med mye skiftende vær og forskjellig terreng og andre utfordringer der man bor, kan det å legge asfalt være en stor investering som gjør hverdagen litt lettere.

Hvis man tar vare på asfalten sin kan den vare mellom 15 og 20 år, så selv om det kanskje føles som mange penger man skal legge i å få en Asfalt Gårdsplass, så er det noe man kan nyte i mange, mange år fremover. Avhengig av hvor klar grunnen din er til at det blir lagt asfalt eller ikke av gjør prisen på å asfaltere.

For eksempel må man se på om det å legge asfalt vil innebære å gjøre litt forarbeid, eller grundig forarbeid i flere nivåer. Når man skal bestille asfaltering er det derfor veldig viktig at man får hjelp til å vurdere hva man har behov for før man kan få den lagt.

Forskjellige nivåer av forberedelse

Hvis en eventuell befaring viser at grunnen din er klar til å asfaltere, betyr det at en entreprenør har vurdert at grunnen er stødig nok til at det er mulig. Dette innebærer også at det er en minimum 20 cm tykt lag av pukk eller annet steinmateriale som gjør grunnen egnet til asfaltering.

Hvis grunnen er fin, men du ikke har laget av pukk eller annet er det noe som skal gjøres før man kan legge asfalt. Dette gjør man for å sikre at asfalten har den beste forutsetningen til å være bra og stabil og hjelper samtidig med å jevne ut overflaten sånn at man får en glatt og fin asfalt.

Hvis man ikke lever opp til noen av kriteriene kan man få en anleggs-entreprenør ut for å se på grunnen og deretter følge de to skrittene over.

Flere nyheter