Glemt nøkler? Dette gjør du når uhellet er ute

30 mai 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er mange som synes det er fryktelig å forestille seg å glemme nøklene og dermed låse seg ute fra boligen. Det er dog noe som skjer rett som det er, men hva gjør man egentlig når uhellet er ute? Det skal vi se litt nærmere på her, så du enkelt kan få hjelp akkurat når du trenger det. 

Hjelp! Hva gjør jeg?

Det er ikke alltid så lett å vite hva man skal gjøre når uhellet er ute og man har glemt nøklene. Det er jo mange som har det man kaller smekklås, og da er det særdeles fort gjort å låse seg ute. Det er nemlig sånn at døren smekker igjen og låser når vi går ut, og vi trenger altså ikke nøklene for å låse døren bak oss. Det øker jo sjansen for at man glemmer dem.

låsesmed Asker

Det som skjer da, er at man kommer tilbake og skal låse seg inn og innser til sin store fortvilelse at man har forlagt nøklene! Da er gode råd dyre. Det er dog ikke bare de med smekklås som kan stå i denne situasjonen. Hvis man for eksempel er ute og har mistet eller kanskje til og med fått frastjålet nøklene sine, kan man stå i samme situasjon og trenge hjelp med å komme inn igjen. Det er da låsesmeden kommer på banen. 

Kan jeg finne låsesmed i nærheten?

Heldigvis er det sånn at man enkelt kan få tak i låsesmed akkurat når man trenger det. Det er enkelt å finne låsesmed på nett, så man kan få hjelp. På https://www.askerls.no/lasesmed-asker kan du eksempelvis finne en oversikt.

Mange låsesmeder har faktisk helge- og døgnåpent så du kan få tak i låsesmeden akkurat når du har behov for det, selv om det kanskje er midt på natten og alt er stengt. Da er det låsesmed på vakt et sted!

Flere nyheter