Bekjemp dårlig lukt med Air Wick fra Coolpriser.no

20 desember 2020
admin

Bekjemp dårlig lukt med Air Wick fra Coolpriser.no

De fleste kjenner til problemet med dårlig lukt i hjemmet. Enten det bare er på badet eller om det er i hjemmet generelt. Vi flyttet for noen måneder siden og havnet i en leilighet på toppen av en restaurant, noe som gjør at hjemmet vårt alltid lukter litt rart fordi de lager så mange forskjellige ting der.

Noe vi gjorde for at det skulle lukte bedre i hjemmet vårt var å bestille Air Wick fra Coolpriser.no sånn at vi kunne styre lukten hjemme litt mer selv og ikke være så avhengige av hva de laget av mat i restauranten under oss. Vi fant noen lukter som vi begge to likte veldig godt og satte dem i noen forskjellige rom og vi har merket av kvaliteten på luften har blitt bedre og det lukter mindre mat.

Det er ganske fint at man kan gjøre så mye bare med et lite grep som ikke kostet noe særlig engang. Det er noe vi kommer til å anbefale til andre som er i en lignende situasjon og jeg kan ikke si hvor mer det lille inngrepet har gjort.

Mange forskjellige lukter

Det som kanskje var det som var mest vanskelig var å velge de luktene vi ville ha blant alle de gode luktene de hadde. Det å gå etter noe som føles litt som sommer er noe vi begge to ble enige om at vi ville gjøre, så lavendel, rose og sitron var det som fikk lov til å komme hjem til oss.

Det at det er så mange gode lukter å velge mellom gjør at man føler at man faktisk virkelig kan bestemme og ikke bare velge blant noen få alternativer. Han fikk velge sin yndling til et rom og jeg min yndling til et annet. Helt perfekt.

Flere nyheter