Å være en prinsesse er noe de fleste jenter drømmer om

17 juli 2019
Mathias Bjelland
Å være en prinsesse er noe de fleste jenter drømmer om

Slik lager du det ultimate prinsesserommet

Det med å ta formen til kjente filmstjerner, mamma og pappa, eller simpelthen bare andre roller, er noe barn med grenseløs fantasi absolutt bare elsker. For jenter er det nok det å være en prinsesse som er aller mest tiltalende. Derfor kan det være en god ide for oss voksne å være forberedt på det.

Kanskje er den aller beste måten å forberede oss på å allerede dekorere rommet til den lille jenta vår. Enten hun bare er en baby, eller kanskje ikke er født enda, så er det lurt å igangsette planleggingen. Skal du virkelig lage prinsesserommet, så er det viktig å gå all in – men du kan tross alt spare litt penger også. 

Velg det riktige interiøret

Mange som lager prinsesserom til sitt jentebarn tenker at vegger og tak må males eller tapetseres rosa. Det er en god ide, men en trenger tross alt sjelden å investere så mye tid og penger. Ofte kan en bare bruke wallstickers til barnerom og få den samme effekten. 

Forskjellen her er derimot at en av delene koster flere tusen til sammen, mens sistnevnte fort ender opp med et par hundrelapper. Førstnevnte tar fort en dag, mens sistnevnte tar et par minutter. Dessuten, når prinsesserommet en dag må vike for ei oppvokst jente, så tar sistnevnte også kun minutter å ta ned. 

Gi ditt barn gleden det fortjener!

Å innrede barnets rom til et prinsesserom handler tross alt om å oppfylle deres ønsker slik at de blir glad. Er barnet gammelt nok, så kan du også bruke deres ideer for rommet om ønskelig. Ikke glem at wallstickers til barnerom ikke kan gjøre hele jobben alene. I tillegg til wallstickers til barnerom, så kan det være en god ide å slenge på noen leker, kjoler, og andre artefakter som minner barnet om prinsesser!

Flere nyheter