Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen

Lillehammer er en by som er kjent for folk flest, spesielt på grunn av den morsomme NRK-serien Lillyhammer. Denne flotte byen byr på mange aktiviteter for hele familien. Hvis man ønsker å besøke OL-byen vil Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen være et godt sted for både overnatting og bespisning til en rimelig penge. Med et moderne kjøkken og sentral beliggenhet vil Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen ikke bare være et fint sted å nyte lunsjen, men også et fint sentrum for å utforske det byen har og by på. Dette er lavpris-hotell med akkurat samme romstandard som hoteller i høyere prisklasser med privat toalett og dusjkabinett.

Det finnes mange rom og velge mellom – dobbeltrom, 4-sengs familierom og 5-sengs familierom. Har du lyst og mulighet kan du også dele rom sammen med andre tilreisende. Det er noe som kan være veldig koselig og et rimeligere alternativ. Selv om Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen ikke tilbyr minibar eller betalings-tv har du full tilgang til trådløs høyhastighets Internett og tv-kanaler. Vandrerhjemmet har også et eget stort gjestekjøkken med alle de fasiliteter som et kjøkken skal ha. Alle rommene på dette flotte vandrerhjemmet er unike. De har forskjellige tema og er innredet og har en profil etter lokale aktører rundt Lillehammer og Mjøsa.

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen med nærhet til kjente hoppbakker

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen tilbyr møterom i ulike størrelser

Om man er en skoleklasse, en student eller noen andre som er på gruppereise er man hjertelig velkommen. Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen er lokalisert på skysstasjonen i byen uten at det går på bekostning av kvaliteten på rommet og maten. Representerer man en bedrift og trenger et sted å ha sine faste møter har Lillehammer Vandrerhjem møterom i ulike størrelser og kaffe og te er inkludert i prisen. Ønsker man å bestille en møtepakke der mat og frukt er inkludert er det fult mulig. De fleste møterommene inneholder projektor og på det største møterommet er det også Connect Whiteboard tavle som kan gjøre møtene enklere. Vel møtt!