Hamar Vandrerhjem Vikingskipet

Hamar Vandrerhjem Vikingskipet åpnet i 1993, i forbindelse med OL året etter. Overnattingstedet ligger i tilknytning til Vikingskipet – skøytehallen som ble bygget til OL på Lillehammer. Vandrehjemmet er tilknyttet Norske Vandrerhjem / Hostelling International, noe som er et kvalitetsstempel i seg selv. Dette nettverket kan tilby over 4.000 overnattingssteder i 80 land. Hamar Vandrerhjem Vikingskipet var tidlig ute med å bli sertifisert som HI Quality vandrerhjem. Fra vandrerhjemmet er det kort å gå fra jernbanestasjonen, og nærmeste bussholdeplass er omtrent 200 meter unna. Her kan du hygge deg i avslappende omgivelser. På spisestedet Ny og Ne får du både frokost, lunch og middag.

Hamar Vandrerhjem Vikingskipet kan by på kvalitetsleiligheter og bekvemme rom med eget bad. Wi-Fi og privat parkering er inkludert i prisen. Av fasiliteter kan vi nevne kabel-TV, sengetøy og håndklær. Noen av rommene har eget kjøkken, men bestiller du et rom uten kjøkken kan du selvsagt bruke felleskjøkkenet. I den hyggelige og avslappende restauranten Ny & Ne Spiseri kan alle dagens måltider inntas. Har du behov for møterom, kan vi by på det også. Møterommet – med kapasitet til 30 personer – har lyse og friske farger, og er praktisk innredet. Møtemat eller nystekte vafler kan bestilles til møtet. Eller du kan nyte solen på en av de hyggelige benkene rett utenfor vandrerhjemmet.

Hamar Vandrerhjem Vikingskipet

Hamar Vandrerhjem Vikingskipet ligger i naturskjønne omgivelser rett ved Mjøsas bredd. En hyggelig spasertur unna, finner du flere museer, blant annet Domkirkeodden med de vakre kirkeruinene fra 1100-tallet. Du finner også Hedmarksmuseet, Kirsten Flagstad museum, Norsk Jernbanemuseum og Norsk utvandrermuseum på den andre siden av Åkersvika. Hamar by har en tusenårig historie, blant annet som bispesete på 1100-tallet. Byen kan skilte med flere festivaler og spennende arrangementer året rundt, og severdigheter av nasjonal viktighet. Med DS Skibladner – Norges eneste hjuldamper i drift – kan du enkelt besøke nabobyene langs Mjøsas bredd, og om sommeren kan du nyte glade jazz-toner ombord. Velkommen til Hamar og Vandrerhjemmet!

Hamar Vandrerhjem Vikingskipet ved vannet